این برنامه به مدیران شبکه کمک می کند تا امنیت شبکه خود را با اجرای بازرسی رمز عبور اکانت های کاربران بررسی کنند. این نرم افزار به منظور یافتن و بستن حفره های امنیتی داخل شبکه، طراحی شده است. در واقع نرم افزار Proactive Password Auditor با یافتن رمزهای عبور نامطمئن، نشان می دهد که چطور امنیت شبکه مورد تهدید قرار گرفته است. همچنین با بکارگیری این نرم افزار می توان به بالا بردن امنیت پسوردهای کاربران شبکه و بازیابی پسوردها پرداخت.
این برنامه به طور خودکار ویدیو کلیپ های درون هر وب سایت را که در مرورگر باز است تشخیص داده و سپس به دانلود آن ها خواهد پرداخت. استفاده از این نرم افزار آسان بوده و تنها کافیست که نرم افزار را فعال کرده و فیلم مورد نظر خود را در حال پخش بگذارید، پس از تشخیص و شروع به دانلود شدن ویدیو کلیپ ها توسط برنامه، لیستی به شما نمایش داده می شود که حاوی نام، میزان پیشرفت، سرعت دانلود و اندازه هر یک از فیلم ها می باشد. علاوه بر این شما می توانید کلیپ های دانلود شده را به فرمت MP3 (با کیفیت پایین، متوسط یا بالا) تبدیل نمایید. شما قادر خواهید بود تا ویدیو های سایت YouTube را در کیفیت HD و تنها با مشخص نمودن URL و مکان ذخیره سازی خروجی، به راحتی دانلود نمایید.
نرم افزاری برای برسی و جلوگیری از هک شدن سیستم. وقتی این نرم افزار را بر روی سیستم نصب می کنید در ابتدا به برسی وضعیت هک بودن یا نبودن سیستم می پردازد و در صورتی که سیستم شما در حال هک شدن توسط فایل مخربی بود اقدام به پاکسازی آن می نمایید. شما با داشتن این نرم افزار و نیز داشتن یک انتی ویروس مناسب می توانید کامپیوتر خود را از دسترس هکرها در امان بدارید.
Battery Optimizer به شما کمک می کند تا از باتری لپ تاپ به بهترین نحو و در طولانی ترین زمان ممکن استفاده کنید. این نرم افزار مانند اکسیر حیات، عمر باتری لپ تاپ شما را افزایش می دهد و موجب می شود مدت زمان بیشتری بدون نیاز به برق و با خیال آسوده به استفاده از لپ تاپ بپردازید. این نرم افزار برخلاف دیگر نرم افزارهای مشابه که فقط به مدیریت میزان مصرف باتری یا بررسی چگونگی مصرف می پردازد، مدت زمان شارژدهی باتری را محاسبه می کند و این امکان را به شما می دهد تا از مدت زمان شارژ باقیمانده در صورت صرفه جویی در مصرف انرژی نیز مطلع شوید. به عنوان مثال این نرم افزار به شما می گوید که خاموش کردن بلوتوث و شبکه بی سیم تا چه مدت در میزان شارژدهی بیشتر باتری تاثیرگذار است و همچنین برنامه هایی که کاربرد خاصی ندارد و در پشت پرده در سیستم عامل فعال است تا چه میزان پردازشگر مرکزی را به فعالیت واداشته و موجب مصرف انرژی بیشتر می شود.
سرانجام نسخه نهایی روایت جدید شرکت مایکروسافت با نام ویندوز ۸٫۱ عرضه شد! این نسخه که با بهبودهای موثری در عملکرد کلی ویندوز و رابط کاربری همراه است، قابلیت های چشمگیری را نیز برای کاربران ویندوز ۸ به همراه دارد. در این نسخه، بهبودهای بسیاری برای کاربران موس و کیبردی ویندوز و کسانی که بیشتر از محیط دسکتاپ برای انجام کارهای خود استفاده می کنند صورت گرفته است. بزرگترین تغییر در نسخه ۸٫۱ مربوط به بازگشت نیمه کامل دکمه ی Start ونیدوز و منوهای مربوط به آن با همان حال و هوای قدیمی است. ویندوز ۸ همواره قوی تر، ایمن تر، پرسرعت تر و دارای عملکرد بهتر مموری نسبت به ویندوز ۷ را دارا بوده است اما باید توجه داشت که حرکت مایکروسافت به محیطی مبنی بر فضای لمسی، ضررهایی را در جذب کاربران قدیمی خود که با محیط دسکتاپ فعالیت می کردند را ایجاد کرده است. شاید بتوان گفت ویندوز ۸٫۱ بیشترین تمرکز خود را در جذب این کاربران داشته و بهبودهای مناسبی را برای کاربران مدرنیزه خود نیز انجام داده است.
| دانلود ویندوز ۸.۱ ، آپدیت شده ماه November 2014 |